Tinnitus zakgids voor smartphone/tablet

Er is ook een Nederlandstalige app beschikbaar voor smartphone/tablet.

Deze app is bedoeld voor mensen die last ondervinden van oorsuizen en een manier zoeken om er mee om te gaan. De informatie en methoden die in deze app worden gebruikt zijn volledig gebaseerd op Tinnitus Retraining Therapie (TRT). De app heeft ook een geluidspaneel aan boord met geluiden die geschikt zijn om te gebruiken als geluidsverrijking.

De app kan een aanvullend hulpmiddel zijn voor mensen die reeds TRT hebben gevolgd. Deze gids kan dan als kapstok dienen om de belangrijkste informatie die tijdens de sessies werd aangebracht regelmatig te herhalen.

Ook kan de app een goed vertrekpunt zijn voor mensen die nog op zoek zijn naar een manier om te leren omgaan met tinnitus. Voor deze groep kan de gids dienen als eerste basis van informatie.

Het voordeel van deze digitale vorm is dat je de gids overal bij de hand hebt (bijv. op een smartphone) en je gemakkelijk kleine stukjes kan herhalen wanneer je even tijd hebt.

Meer info hier: Tinitus zakgids

App

Sound App voor smartphone/tablet

De Sound App is een app om rustgevende geluiden (natuurgeluiden, watergeluiden, dierengeluiden, ...) af te spelen en kan gebruikt worden voor geluidsverrijking.

Meer info hier: Sound app

Sound App